//A legjobb éttermi felszerelések Kaposváron

A legjobb éttermi felszerelések Kaposváron

A jó munkához idő kell, meg szakértelem. Azonban hiába a tudás és az idő, ha a felszerelés nem megfelelő. Különösen igaz ez a konyhára, a főzésre és tálalásra. Az étel ízére és minőségére is hatással van az, ahogyan elkészül.

A tulajdonos és a szakemberek számára időt spórol meg, és fölösleges javítási költségeket, a minőségi éttermi felszerelés.

De nézzük, mitől lesz legjobb a legjobb?

Modern, minőségi és sokoldalú

A rozsdamentes pultok, főzőedények és eszközök modern és tiszta konyhát mutatnak. A minőségi nagykonyhai gépek pedig a hosszú távú elkötelezettségről és a profizmusról.

A konyhán a legkisebb részlettől, mint amilyen például a szalvéta, a legnagyobbakig, ügyelni kell a minőségi részletekre. Lehet főzni egy serpenyővel és egy mikrohullámú sütővel is, de lássuk be, az messze van a profi szinttől.

Ahogy a vendég szívesebben ül be egy kifinomult berendezésű étterembe, úgy a szakember is szívesebben dolgozik olyan gépekkel, amit a profik számára terveztek és a „keze alá dolgoznak” a konyhai gépek is.

Ráadásul a nagykonyhai gépek nem csupán a nagyobb mennyiséghez kellenek. Ma már van, hogy a vendég szeme előtt készül el az étel. Ehhez is, mint annyi más finomsághoz, minőségi légszűrőkre, főzési programokra és profi szerviz háttérre van szükség.

Költséghatékonyság és környezetvédelem

A profi gépek sokoldalúak, így kevesebb gépre van szükség. Ilyen például, az olasz gyártású sokkoló hűtő, amely rozsdamentes acélból készült burkolattal rendelkezik, ezért egyaránt alkalmas gasztronómiai és cukrászati felhasználásra.

Az étterem „sötét oldala” a mosogatás. A soha nem pihenő ipari mosogató gépek világa. Itt is nagyon fontos a méret, a praktikum és a minőség.

Az ipari mosogatógép, mely nagynyomású rozsdamentes acél alsó mosókarral, nagynyomású felső öblítő karral, termosztátos hőfokszabályozással, biztonsági ajtókapcsolóval, tankszűrővel, dupla borítású ajtóval, könnyen tisztítható, tányér és pohármosogató egyben.

Összefoglalva:

Az Anvalor kínálatában a legkisebb éttermi felszereléstől, a legnagyobb konyhai gépekig minden megtalálható. És a nagykonyhai gépek Kaposváron is elérhetőek már.

A drágának számító, minőségi gépek ritkábban romlanak el, és a szerviz hátterük is biztosított. Így kevesebb gép kerül selejtezésre, kevesebb a bosszankodás és a javítási költség is. Érdemes a legjobbat választani, meghálálja.